Què fem

Termoplàstic o plàstic per a l’enginyeria, són els materials emprats per a la nostra activitat.

Mecyplastec és una empresa dedicada a la mecanització de plàstics tècnics baix plànol o mostra. Distribuïm semielaborats (barra, placa o tub) de la millor qualitat existent al mercat. Els assessorem tècnicament sobre qualsevol aplicació o projecte mitjançant el nostre departament d’enginyeria.

Cada vegada es reconeixen més els avantatges dels plàstics tècnics enfront dels metalls. Moltes peces fabricades amb metalls convencionals, són reemplaçades actualment per plàstics per a l’enginyeria, tant per la seva eficiència econòmica, com per les seves propietats superiors.

Per canviar el metall per termoplàstic és necessari un previ estudi i possibles canvis en ajustos i toleràncies. També per a noves aplicacions on el termoplàstic pot ser una bona opció, és necessari estudiar condicions ambientals, de treball, possibles atacs químics, etc…

Compti amb nosaltres per gestionar aquests canvis en la seva aplicació o per estudiar una nova aplicació on el termoplàstic pot ser el seu aliat. Li oferirem el nostre suport tècnic sense necessitat d’un compromís amb nosaltres.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, Mecyplastec, posa al seu servei la tecnologia més avançada i tot el seu coneixement per donar una satisfacció total als seus clients.

Som un equip de persones en constant evolució, amb il·lusió i motivació per dur a terme el nostre treball i aconseguir la confiança dels nostres clients i proveïdors.

Escoltem als nostres clients per poder millorar. Apostem per la millora contínua. El suport tècnic és el nostre valor afegit, sempre a la disposició dels nostres clients per oferir el nostre suport, la Satisfacció global és el nostre objectiu:

  • Nous sommes une entreprise innovante qui rentabilise les projets de ses clients.

  • Grâce à notre expérience, nous sommes en mesure de vous conseiller dans vos applications.

  • Nous choisissons les meilleurs plastiques techniques parmi les produits proposés par les plus grands fabricants internationaux.

  • La qualité de nos produits et services est notre priorité.

  • Notre réussite réside dans l'extrême efficacité de nos opérations d'usinage.