Politges i Rodes

Politges i rodes de plàstic

Les politges i les rodes en plàstics tècnics tenen una alta resistència a les càrregues per a treballs de laminació, amb una alta resistència a la fatiga per flexió, en aplicacions amb trets alts.

El factor PV és condicionador d’aquest tipus d’aplicacions on, per a treballs en sec, els plàstics tècnics són ideals.

Els materials són set vegades més lleugers que els acers convencionals que no corroeixen. Considerable reducció de soroll. Excel·lent resistència a la fluïdesa i la fatiga a través del contacte.

Principalment per a la indústria d’elevació a través del moviment. Grues de cable amb moviment de càrregues altes.

Hi ha plàstics específics per a aquest tipus d’aplicacions on es requereix principalment rodar amb pressió i rodar amb grans moments d’inèrcia.

Aquest tipus d’aplicacions també requereixen materials aptes per al deslizamiento (pressió a través de la velocitat fotovoltaica) per a la fabricació de patins. Els plàstics són el millor aliat per al seu baix coeficient Stik-Slip (inici i parada suau).

Les politges, rodes i patins de plàstic són materials que no necessiten lubricació, que poden funcionar en sec. Ideal per a exteriors i per a maquinària fabricada per a la construcció on la maquinària es lloga principalment i no té un manteniment òptim. Per tant, la necessitat de greixar per evitar problemes no és tan necessari.

Les politges, rodes i patins de plàstic obtinguts principalment en niló prèviament modelat per fosa i posteriorment mecanitzats, amb càrregues específiques per a l’auto-lubricació són ideals per a aquestes indústries on els entorns són hostils a causa de la sequedat que es genera durant el procés de treball en construcció.

Les politges de plàstic proporcionen un cicle de vida més llarg als cables que les politges de metall, a causa de la facilitat de rotació, ja que és un material més suau que els cables metàl·lics.

Com s’ha esmentat anteriorment, no és necessari greixar aquest tipus d’aplicacions, però en cas de greixatge, la calor es dissipa amb més facilitat i la seva resistència a la pressió de la velocitat pot fins i tot duplicar-se en alguns plàstics tècnics.