Instal·lacions i maquinària

Els plàstics mecanitzats de plàstic o d’enginyeria són els materials que utilitzem per a la nostra activitat, el mecanitzat i la manipulació d’aquests materials.

Per a això, comptem amb instal·lacions de més de 1.200 m2, per al mecanitzat i la manipulació dels diferents plàstics tècnics, ens converteix en el seu soci ideal per desenvolupar els seus projectes.

L’esperit innovador del nostre equip, la constant formació i una contínua inversió en tecnologia avançada, asseguren productes de màxima qualitat als nostres clients.

L’última tecnologia en CNC, CAD / CAM i CAE, combinada amb un rigorós control de qualitat, garanteix els requeriments dels nostres clients, així com els acabats i toleràncies superficials.

Tota la nostra maquinària, amb l’última tecnologia, controla numèricament una millor qualitat dels productes que obtenim. Tot el nostre personal directe en l’obtenció del producte està especialitzat en la programació CAD-CAM.

Fabriquem tot tipus de peces: sèries curtes, grans sèries, grans dimensions o peces de tornejat. Com més gran sigui la complexitat i la dificultat, major serà la nostra competitivitat.

Programació CAD CAM

Fresadores CNC amb 3 eixos + plat divisor, plataformes

3.650 x 2.050 mm

Torns CNC amb eix Y, doble capçal

Rectificadora, màquina de plegat, màquina de perforació, serres, màquines de roscat.