Estrelles, Guies y Perfils

 

Embalatge i alimentació

Disposem de la maquinària ideal per a la fabricació de peces planes, com ara estrelles, guies i perfils per a la indústria de l’envasat i embotellat.

També és ideal per a la fabricació de motlles per a la indústria alimentària o peces de geometria plana per a qualsevol indústria.

A través de la succió al buit, evitem que es mosseguin, agilitzin millor i amortitzi la matèria primera amb la màxima amortització. Amb bancs de fins a 3,5 m, podem oferir peces de grans dimensions.

Reduïm la temperatura dels materials termoplàstics reduint-los lentament, obtenint l’extracció de tensió i evitant fletxes o aneguets.

La nostra enginyeria es centra en el desenvolupament de la indústria del packaging, relacionada amb el processament de contenidors, per a tot tipus de geometries, des del principi fins a la línia d’arribada.
Estrellas, guías y perfiles

Dibuixem la vostra màquina d’envasat amb el suport d’una tecnologia avançada.

Oferim el desenvolupament de dissenys per als canvis de format dels nous contenidors. Des dels esbossos dels bancs i components, podem desenvolupar el vostre nou projecte.

Formats d’embalatge, en materials inoxidables. Oferim un major rendiment, garantia i qualitat.

El nostre principal objectiu és reduir costos.

Oferim materials fisiotèrgics inerts, certificats per la FDA, per a la indústria alimentària, en colors naturals, en blau i blau detectable. Es realitzen proves de migració, amb traçabilitat a partir de l’origen del producte semiacabat.

Treballem amb els millors fabricants de matèries primeres disponibles al mercat, garantint i donant suport a la qualitat del producte des del seu origen.

El nostre valor afegit, la nostra valoració tècnica. Posem a disposició dels nostres clients la nostra experiència i coneixement.