Inici

Plàstics per a l’Enginyeria

Benvinguts a la pàgina web de Mecyplastec, empresa dedicada a la mecanització de plàstics per a l’Enginyeria, sota plànol o mostra.

Distribuïm semielaborats (barra, placa o tub) de la millor qualitat existent al mercat, important de les millors signatures mundials.

Els assessorem tècnicament sobre qualsevol aplicació en Plàstics per a l’Enginyeria o projectes mitjançant el nostre departament Tècnic.

Amb personal amb més de 15 anys d’experiència en el sector, Mecyplastec posa al seu servei la tecnologia més avançada i tot el seu coneixement per donar una satisfacció total als seus clients.

A conseqüència de la temperatura, els diferents Plàstics per a l’Enginyeria poden variar la seva dimensió, factor que hem de tenir en compte a l’hora de fer un mecanitzat de precisió.

Oferim Enginyeria aplicada per al processament d’envasos. Els Plàstics per a l’Enginyeria són el millor aliat per a la indústria del Packaging gràcies a la seva lleugeresa i baix coeficient de fricció.

Disposem de maquinària idònia per a la fabricació de peces en Plàstics per a l’Enginyeria, en geometries planes. Obtenim peces voluminoses gràcies a grans bancades.

Comercialització i manipulació d’acrílics i materials transparents o opacs, com el metacrilat, Policarbonat i copoliéster, amb diferents tractaments superficials.

Mecanitzem Godets o camises Pucks per al processament d’envasos complexos. Sota plànol o mostra d’ampolla. Oferim materials amb baix coeficient de desgast, fricció i antiestàtics.

Politges, rodes i patins amb plàstics per a l’Enginyeria, aptes per resistir elevades càrregues. Materials molt lleugers i sense necessitat de lubricar. Aptes per als treballs a la interperie.

Oferim un màxim rendiment i qualitat amb plàstics d’enginyeria, treballem amb productes semielaborats de les millors marques comercials, garantits per fabricants líders.

Oferim plàstics per a l’enginyeria de màxim rendiment i qualitat, treballem amb semielaborats de les millors marques comercials, garantits pels principals fabricadors.